lnu_wordmark_symbol

2016-10-05

Linnéuniversitetet samlar tillsammans med ledande experter från näringslivet de senaste trenderna varvat med aktuell forskning och expertis från affärsvärlden. Allt för att du ska kunna ta del av och lära från de senaste kunskaperna och verktygen inom din sektor.

Ola Petersson är universitetslektor på Linnéuniversitetets institution för datavetenskap.

Ola Petersson är universitetslektor på Linnéuniversitetets institution för datavetenskap.

– Våra skräddarsydda kurser är designade i små online-moduler med en hastighet som är anpassad efter dina behov. Allt material är tillgängligt på nätet, med ett minimalt antal möten för att träffa ledande näringslivsexperter och dela erfarenheter med andra studerande. Vi erbjuder flexibel antagning och validering av relevant arbetslivserfarenhet för att möta behoven hos dig som vill studera, säger Ola Petersson, universitetslektor på Linnéuniversitetets institution för datavetenskap.

Agil produkt- och tjänsteutveckling

Agila metoder möjliggör ett ökat fokus på värdeskapande i utvecklingsprocessen. Den rätta produkten/tjänsten byggs snabbare och mer effektivt. Hur är detta möjligt? Hur påverkar det organisationen som helhet?

Linnéuniversitetet erbjuder nu två kurser som behandlar både management- och utvecklingsfrågor inom agil produkt- och tjänsteutveckling. Genom att involvera experter från näringslivet på de fysiska mötena garanterar vi att du tillgodogör dig aktuell kunskap och de senaste verktygen. Eftersom deltagarna kommer från olika organisationer som brottas med liknande problem blir de fysiska mötena en idealisk plattform för erfarenhetsutbyte och korsbefruktning.

Kurserna har utformats för att möjliggöra en kombination av studier och professionella åtaganden, och inkluderar 10 timmar på plats, på Linnéuniversitetet eller ett företag, om det finns tillräckligt många studenter från en organisation. Kurserna startar i november 2016, med ett planerat slutdatum i mars 2017.

OBS! Kurserna kommer att ges på engelska.

Här hittar du mer information och kan även registrera dig: