2017-09-12

Nu är det klart! Elmia erbjuder nu IEC:s medlemsföretag att ställa ut på IoT/IT-avdelningen av Subcontractor-mässan den 14-17 november. Förmånligast är att vara med i den gemensamma samlingsmontern, men som medlemsföretag får du även möjlighet att ställa ut i egen regi till starkt rabatterat pris.

Den gemensamma samlingsmontern på Elmia Subcontractor 2017 är en öppen yta på 29 m2 med en gemensam matta och belysning i mässans IoT-område. Samlingsmontern är dock indelad i tio moduler på vardera 3 m2 och i specialpriset ingår det såväl eluttag, ståbord och pall som egen presentation i mässkatalog för varje enskilt företag.

Möjlighet till större ytor

För den som vill ha större egen yta går det även att lägga ihop två moduler. Priset för att ställa ut i IEC:s samlingsmonter är 8 300 kr per modul. För den som önskar stå i egen regi finns också möjlighet att få rabatterat pris som IEC-medlem. Minimiyta är då 9 m2 och priset 1 920 kr/m2 monteryta.

Mer om saken:

Var med som IT-specialist på Elmia Subcontractor

 

OBS detta erbjudande gäller endast IEC:s föreningsmedlemmar och som medlem kommer du att få ett eget riktat utskick med detaljer kring anmälan med mera.

Läs mer om medlemskapet här.

För ytterligare info, maila Lars Hornborg, projektledare för IEC.

Monterkarta. Klicka på bilden för att hämta som pdf.

Monterkarta. Klicka på bilden för att hämta som pdf.