2016-11-17

Välkommen till helkvällar med föreläsningar, inspiration, tips och goda råd, från företagare till företagare. Tema för kvällarna är att bygga ett starkare varumärke i en digital värld.

GoBraves Karl-Petter Hjelmer.

GoBraves Karl-Petter Hjelmer.

På programmet står bland andra GoBraves Karl-Petter Hjelmer som kommer att prata om hur du skapar större attraktion, får kunderna att välja ditt företag och stanna för något mer än bara priset.

Vi kommer även att få information om vad det innebär att vara med i Kalmar Science Parks Incubator och hur detta kan hjälpa oss lyckas bättre på den digitala arenan.

På flera av kvällarna (se respektive program) kommer vi även att få träffa goda förebilder och lyckade satsningar som exempelvis Matthew och Harry från Snaplit som driver Sveriges nyaste e-handel med studentlitteratur och Robert som driver litenleker.se för medvetna föräldrar och säljer designade leksaker.

Det är Kalmar Science Park som arrangerar de kostnadsfria träffarna som är öppna för alla intresserade som vill utveckla e-handel eller digitala tjänster. Varje träff är en del i en turné som äger rum i Torsås 22/11, Kalmar 24/11, Borgholm 29/11, Emmaboda 1/12, Nybro 5/12 och Färjestaden den 6/12.

Var: Torsås, Kalmar, Borgholm, Emmaboda, Nybro och Färjestaden.kalmar_science_park_logotype

När: kl 18:15 – 21:00 den 22, 24, 29 november och 1, 5, 6 december

Mer info och anmälan på: kalmarsciencepark.se/turne/