Välkommen till IEC:s nya hemsida! När Linnéuniversitetet gick över till ett nytt webbsystem påskyndades även lanseringen av IEC:s nya webbplats iec2020.se. Men vi är inte riktigt klara än.

Därför ligger den nuvarande startsidan som tidigare på Linnéuniversitetets webb, men Digitala veckan, nyheter som denna, Såddprojekt och ansökan om medlemsskap är sådant som återfinns här på vår nya webbplats. Anledningen till detta dubbla boende är att vi gärna vill finnas kvar på Linnéuniversitetets webb, men att våra behov är lite större än vad som ryms i universitetets kostym.

Du kommer inom kort att hitta allt fler aktiva sidor här på iec2020.se, och så fort vi är redo tänder vi även vår egna startsida – iec2020.se. Vi finns dessutom kvar på Linnéuniversitetets webb, men då på adressen https://lnu.se/iec det vill säga samma adress som tidigare.

Har du synpunkter eller förslag på vad du vill se här på IEC:s webbplats är du varmt välkommen att höra av dig, förslagsvis med ett mail till: info@digitri.org

iec2016