2017-10-26

Den 16 november bjuder Oskarshamn kommun och Centrum för Ledarskap i Småland/Linnéuniversitetet in till en ledarskapsdag på Forum i Oskarshamn. Temat för dagen är “Ledarskap i förändring, förnyelse och digitalisering för industri, handel och samhälle”.

Arash Gilan är en av talarna på ledarskapsdagen i Oskarshamn.

Arash Gilan är en av talarna på ledarskapsdagen i Oskarshamn.

Bland dagens talare hittar du bland annat Arash Gilan som sågar buzzwords och förespråkar att fundera över vad det digitala landskapet innebär i din verksamhet istället för att köpa en massa dyr teknik.

En annan föreläsare är Magnus Forslund som talar om vad som präglar småländsk entreprenörsanda och vilken ledarstil som gör småländska företag framgångsrika.

Parallellt med föreläsningarna hålls även en mängd intressanta workshops och som deltagare får du även möjlighet att träffa och höra IEC:s medlem Linda Sharp på Maskinteknik berätta om deras erfarenheter av och lyckade samarbete mellan universitet och näringsliv och hur det utvecklat Maskintekniks digitala affärsmöjligheter. Se mer om detta här:
Nyttan med samverkan mellan akademi och näringsliv

Kristina Alsér, numera företagare i Vimmerby, är moderator för dagen.

Kristina Alsér, numera företagare i Vimmerby, är moderator för dagen.

Deltar gör även IEC:s projektledare Lars Hornborg och som moderator hittar du Kronobergs läns uppskattade, före detta landshövding Kristina Alsér, numera företagare i Vimmerby.

När: torsdag den 16 november kl 08:30 – 15:30

Var: Forum Konferenscenter, Södra Långgatan i Oskarshamn

Mer info: Programmet uppdateras löpande

Anmälan: Senast den 2 november här

Deltagande är gratis, men anmäld deltagare som uteblir kommer att faktureras 450 kr för att täcka arrangörens kostnader.

Mer om Centrum för ledarskap i Småland