2017-08-18

För dig som söker utökade samarbeten och nya affärsmöjligheter erbjuder IEC:s växande skara medlemsföretag attraktiva möjligheter. Som föreningsmedlem är du dessutom välkommen att använda IEC:s webb som plattform för att utveckla din affärsverksamhet.

En av IEC:s medlemsförmåner är det hemsidesutrymme som erbjuds där det står dig fritt att använda ytan på bästa sätt – för att presentera ditt företag och erbjuda dina tjänster i nätverket eller bara länka vidare till dina egna tjänster och webbsidor.

Ett hett tips är att även lägga upp dina erbjudanden på engelska. Via IEC och Linnéuniversitetet får du tillgång till en stor internationell kontaktyta som söker kontakt med svenska entreprenörer och företag inom IT-området.

Fler tjänster och förmåner

Findskills, hjälp med pressmeddelanden, eventkalender och nyhetsbrevstjänst är några ytterligare exempel på dina medlemsförmåner som finns tillgängliga i dag. Vilka tjänster IEC ska erbjuda i framtiden är dock upp till dig som föreningsmedlem att avgöra då det är ett ständigt pågående arbete i föreningen.

Mer om IEC:s medlemskap

Vill du veta mer om tjänsten hemsidesutrymme kan du även kontakta IEC:s kommunikatör direkt på petter@digitri.org