Visma Spcs har utvecklat ekonomiprogram för Sveriges hårt arbetande entreprenörer i mer än tre decennier. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med småföretagslivet. Vår vision är att förenkla företagares rutiner och vardag. Vi vill nämligen att fler ska förverkliga sina drömmar om att starta och driva eget.

Vi erbjuder programvara inom ekonomiområdet för både små och stora företag, redovisnings- och revisionsbyråer samt skola och utbildningsorganisationer. Med 170 000 kunder är vi Sveriges största leverantör av ekonomiprogram och webbaserade lösningar till företag. Kombinationen av en så stor andel av marknaden, över 30 års erfarenhet och en ständigt pågående dialog med kunder och myndigheter, gör att vi kan utveckla lösningar som till fullo uppfyller marknadens behov.

Visma Spcs  har ett komplett utbud av programvaror för bland annat bokföring, lönehantering, redovisning, fakturering och tidredovisning. Med våra kompletterande tjänster för exempelvis e-handel, hemsidor, och kreditupplysning får landets företagare allt som behövs för att sköta ett modernt företags administration.

I dag arbetar 400 personer hos oss och vårt huvudkontor ligger i Växjö. Vi har också kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lund.