2017-05-22

Boka in den 16 november i kalendern redan nu! Då genomförs Stora IT-kompetensdagen och då ges möjlighet att presentera ditt företag och er verksamhet, träffa studenter och lära känna dem för eventuella samarbeten inför exjobb, praktik eller extrajobb.

IT-företag mötte framtidshoppet på Stora IT-kompetensdagen.

IT-företag mötte framtidshoppet på Stora IT-kompetensdagen 2016.

Nytt för i år är att vi förutom studenter från Linnéuniversitetet och YH-utbildningarna i Kalmar och Kronoberg också bjuder in studenter från Blekinge Tekniska Högskola (BTH) och deras IT-utbildningar.

Stora IT-kompetensdagen har varit mycket uppskattad bland både arbetsgivare och studenter och många möten där har lett till anställningar – så missa inte chansen att träffa dina nya medarbetare!

Med möjlighet att påverka innehållet

En arbetsgrupp har precis tillsatts för att spika programmet för förmiddagen, så det finns möjlighet att påverka innehållet under dagen. Har du tankar och idéer om hur dagen borde utformas? Kontakta diana.unandernordle@lnu.se.

Tanken är att behålla de delar som varit uppskattade som mässan, möjligheterna till speed-dating intervjuer och mingel med frukost och lunch, men också att öppna för nya förslag. Så varmt välkommen med dina synpunkter och förslag.

När: torsdag 16 november – blocka hela dagen i kalendern

Var: Linnéuniversitetet i IKEA-salen samt Södra-salen och mässa i M-huset

Kostnad: Gratis för IEC:s föreningsmedlemmar som betalat 10 000 kr eller mer i medlemsavgift, och 4000 kr för övriga arbetsgivare

Anmälan: https://dinkurs.se/storaitkompetensdagen2017

Mer information: Stora IT-kompetensdagen arrangeras i år i samarbete med IEC, institutionen för datavetenskap och projektet Tillvarata internationella studenters kompetens.
Mer om Stora IT-kompetensdagen finns på https://digitri.org/stora-it-kompetensdagen/ och du hittar mer om tidigare års evenemang på https://digitri.org/?s=stora+IT-kompetensdagen.