2017-11-22

Inom Swedish SQL Server User Group är Alexander Arvidsson en högt skattad expert och flitigt anlitad föreläsare för hans mångåriga erfarenheter och kunskaper. Och nu får vi chansen att möta denna celebritet!

Alexander Arvidsson, seniorkonsult på Atea och SQL Server-specialist. Klicka på bilden för att se mer om Alexander Arvidsson. Foto: Atea. https://www.atea.se/medarbetare/alexander-arvidsson/

Alexander Arvidsson, seniorkonsult på Atea och SQL Server-specialist. Klicka på bilden för att se mer om Alexander Arvidsson. Foto: Atea.

– Efter 20 år i IT-branschen kan jag konstatera att allting förändras. Det går dessutom fort. Men istället för att förfäras över förändringstakten kan man koncentrera sig på det som verkligen spelar någon roll för alla mina kunder: data. Jag arbetar med data i alla dess former – lagring av data, visualisering av data, konsumtion av data eller analys av data, för att nämna några områden, berättar Alexander Arvidsson som även arbetar som seniorkonsult på Atea i Linköping.

Den 27 november kommer Alexander Arvidsson att hålla föreläsningen SQL Server hates you(?) – what the DBA never told the developers och eventet kommer att strömmas till Växjö och återges i Ulriksbergskyrkan samtidigt som det sänds.

När: måndag 27 november kl 17:30 – 20:00

Var: Ulriksbergskyrkan, Ulriksbergspromenaden 46 i Växjö

Mer info och anmälan: Här – deltagande är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat