2017-04-06 – uppdaterad 2017-05-17

Vill du också ha möjlighet att öka dina affärer tiofalt? Välkommen på en nätverkslunch på temat: Affärer med Tyskland och ta del av framgångsrecept och erfarenheter från företag som lyckats.

Tyskland är Sveriges absolut största handelspartner och bjuder på närmast oändliga möjligheter för svenska företag. Men det finns också saker som kan ställa hinder i vägen – många gånger onödiga sådana som är lätta att undvika med rätt guidning.

Hasso Wien, vd på MOM United

Hasso Wien, vd på MOM United

– Tyska lagar och regler upplevs ofta som snåriga och byråkratiska, men den största svårigheten ligger som regel i kontakterna – att hitta rätt kunder och rätt samarbetspartner, berättar Hasso Wien, som specialiserat sig på att hjälpa svenska företag komma igång på bästa sätt utifrån deras individuella förutsättningar.

Förutom Hasso Wien, vd på MOM United och Uwe Jens Neumann som är vd för företagsnätverket Hamburg@work, som arrangerar nätverkslunchen i samarbete med IEC, kommer du även att få möta två svenska företag som gjort resan med stor framgång – Torbjörn Lindgren, vd på Micropower och Erik Bondemark, vd på LVI. De har båda etablerat verksamheter i Tyskland och driver nu var sitt framgångsrikt internationellt företag i flera länder.

Så oavsett om du redan gör affärer med Tyskland eller bara är nyfiken på vilka möjligheter som ligger öppna för dig nästgårds träffar du riktig expertis på området och får även möjlighet att ställa de frågor du undrar över.

Häng med på en studieresa till Hamburg i september och kolla själv!

MOM United planerar även att ordna en studieresa till Hamburg för att knyta värdefulla kontakter och möta möjliga samarbetspartners och kunder i och kring Hamburg@works nätverk. Mer info om resan kommer att presenteras på lunchen.

När: måndag den 29 maj kl 12:00 – 13:30 (lunch från 11:30) OBS, nytt datum!

Var: Videum grupprum Arrhenius, våning 5 på Framtidsvägen 10 i Växjö

Anmälan: senast den 26 maj här

Mer info:
Hamburg@work
MOM United