2017-06-26 (uppdaterad 2017-09-26)

Välkommen till nästa frukostträff i seminarieserien om digitalisering – Så här bygger vi IT-kompetens för att möta digitaliseringen! Den 6 oktober är det dags för den tredje frukosten i serien och denna gång fokuserar vi på hur företag i regionen arbetar med att kompetensutveckla den egna personalen.

Det har blivit allt svårare att hitta rätt kompetens för många företag inom den digitala sektorn samtidigt som behoven växer sig allt starkare. För många företag har det därför blivit allt viktigare att komplettera rekryteringskanaler med att bygga vidare på det man redan har och lyfta medarbetare till nya höjder.

Detta är även ämnet för dagen när Institutionen för datavetenskap och IEC bjuder in till den tredje frukosten i seminarieserien om digitalisering.

Förutom att möta morgonens värd, Visma Spcs, som vann Stora IT-kompetenspriset 2017, kommer du även att få möjlighet att träffa två av de andra nominerade företagen. Dessutom kommer Ola Petersson, lektor i datavetenskap, att presentera kursutbudet för yrkesverksamma inom digitalisering för hösten 2017.

När: fredag den 6 oktober kl 07:30-09:30

Var: Visma Spcs, Sambandsvägen 5 i Växjö

Anmälan: Registrera dig här senast tisdag den 3 oktober

Mer om: Stora IT-kompetenspriset

För ytterligare frågor, kontakta Diana Unander Nordle på mail: diana.unandernordle@lnu.se eller telefon: 0730-577064.