2017-05-23

Vad lär sig egentligen studenterna på universitetet och på vilken nivå? Vad finns det för utbildning och forskning i Kalmar? Institutionen för datavetenskap på Linnéuniversitetet bjuder nu in till träff i Kalmar om hur vi bäst tillgodoser nästa generation utvecklare med kontakter, utbildning och näringslivets krav.

Under hösten 2016 lyfte flera företag avsaknaden av studenter med programmeringskompetens på Linnéuniversitetets utbildningar. Det finns dock ett flertal utbildningar med relativt tung programmering där studenterna borde vara av stort intresse för regionala arbetsgivare.

Det är om detta – vilka studenter som finns, vad de läser och på vilken nivå, samt vad som sker inom utvecklingen av utbildning och forskning i Kalmar träffen är tänkt att handla om. Institutionen för datavetenskap bjuder även in till diskussion om hur man kan skapa fler kontaktytor som passar såväl arbetsgivare som studenter i linje med utbildningen. Varmt välkommen att vara med och påverka utvecklingsarbetet redan från början.

När: onsdag den 7 juni kl 13:00 – 15:30

Var: Kalmar Nyckel, ny105

Anmälan: senast söndag den 5 juni via den här länken

Mer information eller frågor: kontakta Diana Unander Nordle 

Inbjudan som PDF:

Klicka för att hämta inbjudan som PDF.