2017-09-05

Vill du och ditt företag vara med i en gemensam IT-satsning på underleverantörsmässan Elmia Subcontractor? Mässan äger rum 14 – 17 november och brukar samla runt 1 200 utställare från 30 länder och 14 000 – 15 000 besökare.

Magnus Mörstam, Tunga fordon, för föreläsningen om Industri 4.0: Vad och varför? och Orwak Connect, på Digitalisera eller dö!, Ateljén i Växjö Konserthus 2016-04-26 samt Smarta fabriker (Industri 4.0) på Filmstaden sal 1, 2016-04-27.

Magnus Mörstam, Tunga fordon

– Som jag ser det är det ett ypperligt tillfälle för IEC:s medlemsföretag att komma i kontakt med potentiella kunder inom industrin, säger Magnus Mörstam på RISE/Tunga Fordon.

Magnus Mörstam håller nämligen i årets nyhet där man introducerar ett nytt inslag på underleverantörsmässan i form av en separat IT-satsning – IT och IoT för industrin. Du når Magnus Mörstam för mer info på magnus@tungafordon.com.

Satsningen består i en egen inspirationsyta på mässan där man samlar IT-relaterade utställare och event som kan erbjuda industriföretagen sina produkter och tjänster. Tanken är att ha olika teman för olika dagar där såväl utställare som politiker och specialister kommer att mötas och få möjlighet att använda den gemensamma scenen för att beskriva spännande case och nya landvinningar.

Specialistmässa för utveckling och inköp

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras på Elmia i Jönköping. Mässan är en specialistmässa för produktutveckling och inköp där innovationer och lösningar, framtida konstruktioner, smarta material och spännande produkter visas.

Medlemstips!

Vi undersöker just nu förutsättningar för att vi som föreningsmedlemmar ska kunna få specialpriser för att ställa ut. För mer info kontakta Lars Hornborg på lars.hornborg@digitri.org.

Elmia berättar mer om Subcontractor

 

Mer information för utställare:

Utställarinfo kring IoT.

Utställarinfo kring IoT. Klicka på bilden för att hämta PDF.